Kids Theater & dans
zondag 29 december 2024

Podium Sprits: Grote klokken zeggen bim bam (0-2+)

Podium Sprits: Grote klokken zeggen bim bam (0-2+)

Praktische informatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht Bekijk locatie
Kinderen
€ 10,00
Volwassenen
€ 12,00
U-pas
€ 8,00
Datum zo 29 dec
Tijd zo 29 dec: 09:30, 10:30, 11:30

Voeg toe aan je kalender:

Trakteer je kind(eren) dit jaar op een muzikale droomwereld in kerstsferen met het kerstconcert van Krulmuziek. Klassieke muziek voor de allerjongsten! De musici van Krulmuziek nemen de kinderen mee in de wereld van de strijkmuziek van grote componisten om vervolgens te swingen, te zingen en samen muziek te maken met rinkelende belletjes in kerstsfeer. 

Waar het ene kind volledig wordt betoverd door de muziek en stilletjes luistert, klapt en swingt een ander meteen mee. Verlegen kinderen krijgen de tijd om te wennen doordat het concert rustig start. Al snel verschijnt er een lach bij de eerste kerstklokjes. Sneeuwbollen rollen, de dennengeuren prikkelen en de winterse kerstsferen komen je muzikaal tegemoet. 

9:30 & 10:30 Baby- en dreumesconcert (0 tot 2 jaar)
Het concert vindt plaats op het podium. Er ligt een rood kleed en kindjes mogen héél dichtbij de instrumenten komen. Er is plek voor maximaal 35 kindjes en 35 volwassenen op het rode kleed. Extra volwassenen mogen op de tribune plaatsnemen. Het concert duurt 30 minuten.

11:30 Peuterconcert (2 tot 6 jaar)
Het peuterconcert duurt 45 minuten en hierbij neemt het publiek plaats op de tribune. Stilzitten is nog altijd niet nodig: spontane reacties van het jonge publiek worden juist gewaardeerd! 

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief