Diversen
donderdag 10 oktober 2024 - donderdag 5 december 2024

Drum Works NL: drumgroep voor volwassenen

Drum Works NL: drumgroep voor volwassenen
foto: Ward Mevis

Praktische informatie

CultuurCampus
Burchtpoort 5
3452 MD Vleuten Bekijk locatie
Regulier
€ 12,50 - € 60,00
Tijd do: 19:00 - 20:15

Voeg toe aan je kalender:

Drum Works NL start met een nieuwe drumgroep voor volwassenen, t/m 5 dec op donderdagavond (19:00-20:15) in de CultuurCampus. Meld je nu aan voor een gratis proefsessie via info@drumworksnl.com

Na een succesvolle introductie van drumgroepen op verschillende Nederlandse middelbare scholen, start Drum Works NL nu ook met drumgroepen buiten schooltijd. Het idee voor een volwassenengroep kwam niet uit het niets volgens professionele muzikanten Ella Virr en Chiel Busscher: “Verschillende keren kwamen er vragen van ouders van drummende jongeren of luisterend publiek; of zij ook zelf aan zoiets konden deelnemen” Het duo haalde het project in 2021 vanuit Engeland naar Nederland en leidt zelf de sessies.

Drum Works NL is een sociaal muziekproject, waarbij iedereen kan aansluiten om samen muziek te maken. Van ervaren muzikant tot absolute beginner, in dit nieuwe ensemble wordt iedereen op eigen niveau uitgedaagd. In de wekelijkse sessies wordt gewerkt aan drumtechniek, leer je de belangrijkste Drum Works NL ritmes en schrijf je samen met je bandgenoten eigen beats. Dat gebeurt allemaal in een vriendelijke en gezellige setting.

Ook de sessies voor volwassenen in de CultuurCampus worden door Ella Virr en Chiel Busscher geleid. Een eerste (proef)sessie is gratis, daarna zijn sessies los te koop (€12,50) of in bundel van 5 (€60). Geïnteresseerden kunnen zich opgeven bij Drum Works NL via info@drumworksnl.com.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief