Theater & toneel
vrijdag 29 november 2024

KOBRA Theaterproducties: Waterlanders

KOBRA Theaterproducties: Waterlanders
foto: Piek

Praktische informatie

Stadsschouwburg Utrecht
Lucasbolwerk 24
3512 EJ Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 19,00 - € 29,00
Kinderen
€ 13,00
CJP
€ 20,00 - € 24,00
U-pas
€ 20,00 - € 24,00
Datum vr 29 nov
Tijd 20:00

Voeg toe aan je kalender:

De samenwerking tussen schrijver Koen Caris en regisseur Hanneke Braam levert het ene na het andere toneelpareltje op. Voor het spannende familiedrama ‘Waterlanders’ voert Caris ons naar een dorp dat geteisterd wordt door water. Als in de tuin van een familie na de zoveelste overstroming een drenkeling aanspoelt, lopen de emoties hoog op en komen de onderlinge verhoudingen op scherp te staan. Het messcherpe polderdrama, gespeeld door een topcast, toont op herkenbare wijze hoe verschillende generaties binnen een familie omgaan met oprukkend water.

Inleiding door acteur Alexander De Maere
De inleiding wordt verzorgd door Alexander De Maere, een van de acteurs in Waterlanders. De Maere (2000) is acteur en studeerde o.a. aan de Toneelacademie Maastricht en het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Hij werkt en studeert afwisselend in België, Nederland en Polen. Waterlanders is zijn eerste productie bij Kobra Theaterproducties.

Voor deze inleiding moet je een apart kaartje (€ 3) kopen.

Tekst: Koen Caris, regie: Hanneke Braam, spel: Randy Fokke, Paul R. Kooij, Jip Smit, Koen van der Molen en Alexander De Maere, foto: Piek, www.kobratheater.nl

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief