Dans & ballet
donderdag 7 november 2024

Jelena Kostić: Unease

Jelena Kostić: Unease

Praktische informatie

Theater Kikker
Ganzenmarkt 14
3512 GD Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 21,00
Studenten
€ 13,00
U-pas
€ 10,50
Leden / ledenpas
€ 18,00
Datum do 7 nov
Tijd 20:00

Voeg toe aan je kalender:

Waar kijken we als mensen het liefst van weg? Welke situaties vermijden we graag? Waarom hechten we zoveel waarde aan comfort en gemak, en wat gebeurt er als we het ongemak juist aangaan en omarmen?

In Unease verkent choreograaf Jelena Kostić verschillende vormen van menselijk ongemak: fysiek, mentaal en sociaal.Al voor de voorstelling begint, wringen de performers zich in bochten en nemen ongemakkelijke houdingen aan die in schril contrast staan met die van jezelf. Je komt binnen in de zaal in een bijzondere opstelling waarin de dansers in een meeslepende en intieme choreografie laten zien hoe het omarmen van ongemak juist kan leiden tot verrassende ervaringen, groei, en nieuwe inzichten.

Choreograaf Jelena Kostić staat bekend om haar visueel en fysiek krachtige stijl, waarmee ze diep graaft naar de moed en feilbaarheid van de mens. Met elke beweging die ze creëert, bevraagt ze onze opvattingen over succes, geluk en angst. In Unease laat ze haar bezoekers verplaatsen in de ruimte(s) terwijl ze met haar dansers onder hun huid zal proberen te komen. Een intieme, meeslepende en doordachte ervaring met invloeden van psychologische thrillers.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief