Diversen Kids
vrijdag 22 november 2024

Spelen met cultuur (1-4 jaar): Blokprinten op kleding

Spelen met cultuur (1-4 jaar): Blokprinten op kleding

Praktische informatie

ZIMIHC theater Stefanus
Braziliëdreef 2
3563 CK Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 10,00 - € 15,00
U-pas
€ 3,00
Datum vr 22 nov
Tijd 09:30 - 10:15

Voeg toe aan je kalender:

Met de workshop blokprinting leer je met je peuter en dreumes stof versieren op de manier die al eeuwen door allerlei culturen wordt gebruikt. En voor die print-techniek gaan we aardappelen gebruiken. Neem eigen kleding (in een lichte kleur) mee waar je op uitgekeken bent. Dan worden jullie begeleid in het ontwerp- en maakproces en heb je na de workshop een “nieuw” kledingstuk!

Door de jaren heeft heeft Lauren M Dyer veel kostuums gemaakt die je allemaal naar een andere (sprookjes)wereld verwelkomen. Ook heeft ze veel workshops gegeven die allemaal met kleding en ontwerp te maken hebben. Nu schildert ze vooral. Let wel: doe kleren aan die vies mogen worden.

De deuren gaan open om 9:15, en om 9:30 starten we. 45 minuten duurt de workshop.

Spelen met cultuur
In de workshops “Spelen met cultuur” staat actieve deelname van kinderen in de leeftijd 1 tot 4 jaar centraal. Peuters en ouders maken kennis met verschillende creatieve disciplines, zoals bijvoorbeeld stempelen, dans en muziek. Na de workshop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken met andere ouders. Een kleine groep is belangrijk voor de veilige sfeer en het interactieve karakter.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief