Diversen
zondag 29 september 2024

Thirty030: Date & Create

Thirty030: Date & Create

Praktische informatie

Beton-T
Europalaan 2
3526 KS Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 7,50
Datum zo 29 sep
Tijd 17:00 - 20:00

Voeg toe aan je kalender:

Ben je op zoek naar liefde, maar weet je niet meer waar je het zoeken moet? Bij Date & Create ontmoet je singles die je niet eerst naar rechts hoeft te swipen of met wie je eerst honderd appjes hoeft te wisselen. In plaats daarvan organiseert Thirty030 bij Beton-T het grote speeddate event, waarin daten en creativiteit samenkomen. Wie weet verlaat jij de avond dan niet alleen met een nieuwe vlam, maar leer je ook je creatievere kant beter kennen.

Hoe werkt het?
In een aantal rondes ontmoet je singles die net als jij openstaan voor een nieuwe connectie. Je leert elkaar kennen en ondertussen werk je samen aan een kunstwerk. Maar maak je geen zorgen: de avond wordt begeleid door host Willum, die als geen ander weet hoe hij creativiteit in de deelnemers aanwakkert. En ook niet onbelangrijk, een leuke sfeer creëert waarin je nieuwe mensen leert kennen. In elke ronde leer je nieuwe mensen kennen en werk je verder aan het schilderij van een ander.

Om het daten voor iedereen leuk en veilig te houden, kan je op het einde doorgeven met wie je wel eens vaker een kunstwerk zou willen maken. Is de interesse wederzijds? Dan zorgen wij dat jullie naderhand elkaars contactgegevens krijgen.

Praktisch

  • Datum: 29 september 2024
  • Locatie: Beton-T
  • Tijdstip: 17:00-18:30 speeddaten en aansluitend tot 20:00 een borrel
  • Wie: alle leuke singles van Utrecht
  • Prijs: €7,50 (incl. hapje en drankje)

Date & Create is voor iedereen, ongeacht gender of seksuele voorkeur.

Meer info: https://www.vechtclub.nl/agenda/date-create/

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief