Documentaire Film
+ 1 meer
donderdag 12 september 2024 - woensdag 18 september 2024

The Gullspång Miracle

The Gullspång Miracle

Praktische informatie

Louis Hartlooper Complex
Tolsteegbrug 1
3511 ZN Utrecht Bekijk locatie

The Gullspång Miracle is een compleet fascinerende film, vol met komisch ongemakkelijke situaties en heeft hoofdrolspelers waar een speelfilmregisseur een moord voor zou doen. Met korte voorfilm: Wander To Wonder. Also available with English subtitles in Springhaver.
 
Op zaterdag 14 september om 19:00 is er een speciale vertoning met een Q&A (in het Engels) met regisseur Maria Frederiksson.

De Noorse zussen Kari en May kopen een appartement in het Zweedse gehucht Gullspång. Tot hun stomme verbazing lijkt de verkoper Olaug, sprekend op hun oudere zus, die in 1988 zelfmoord pleegde. Ze heeft zelfs dezelfde bijnaam, Lita. De gelovige zussen denken meteen aan een wonder. Dit heeft zo moeten zijn. De eenzame Olaug wordt met open armen opgenomen in de grote, warme familie van Kari en May. Dit is nog maar het begin van een fenomenale rollercoaster waarin de toevalligheden en onthullingen elkaar steeds sneller opvolgen. Hoe dieper de zussen in de familiegeschiedenis graven, hoe vreemder, spannender en enger het wordt.

Cast: Olaug Bakkevoll (Zichzelf), Kari Klo (Zichzelf), May-Elin Storsletten (Zichzelf)

Regisseur: Maria Frederiksson

https://www.imdb.com/title/tt27543992/

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief