Kids Theater & dans
vrijdag 1 november 2024

Herfststukjes: Vreemd Ding (6+)

Herfststukjes: Vreemd Ding (6+)
foto: M. de Gruyter

Praktische informatie

Podium Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1
3554 VH De Meern Bekijk locatie
Regulier
€ 13,50
Kinderen
€ 11,50
Studenten
€ 11,50
U-pas
€ 5,50 - € 6,75
Datum vr 1 nov
Tijd 19:30

Voeg toe aan je kalender:

Een wonderlijk wezentje woont samen met een fantastische roze panter die als een moeder voor haar zorgt. Samen voeren ze bijzondere rituelen uit die alleen de panter begrijpt. De panter is de baas en beveelt. Het wezentje doet erg haar best om te luisteren en alles goed te doen. Het is niet de bedoeling om vragen te stellen. Je moet vooral de regels volgen ook als je ze niet begrijpt. Tot op een dag alle alarmbellen afgaan en alles anders wordt.

Vreemd Ding is een muzikale en fantasierijke voorstelling die zich afspeelt in een bijzonder universum vol regels en rituelen. Tot het moment dat alles ineens verandert. Hoe ervaar je een wereld die opeens vreemd aanvoelt? Geïnspireerd op de prentenboeken van Oscar-winnaar en graphic novel-schrijver Shaun Tan.

Herfststukjes
Deze voorstelling maakt deel uit van de Herfststukjes, jeugdtheater in de vakantie. Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger. Om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief