Kids Theater & dans
woensdag 2 oktober 2024

Podium Sprits: Tent (1+)

Podium Sprits: Tent (1+)

Praktische informatie

ZIMIHC theater Zuilen
Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht Bekijk locatie
Kinderen
€ 10,00
Volwassenen
€ 12,00
U-pas
€ 8,00
Datum wo 2 okt
Tijd wo 2 okt: 09:30 - 10:10, 11:00 - 11:40

Voeg toe aan je kalender:

Verlang je soms ook naar een plek die veilig voelt? We nemen je mee naar een kleurrijke wereld. Kom je ons helpen deze stap voor stap te bouwen? Tent (1+) is een interactieve voorstelling van Club Wauw voor jonge kinderen en hun ouders of volwassen begeleiders om samen te ervaren. 

Samen laten we langzaam iets nieuws ontstaan, een tent waarin je met ons mag schuilen. Kruip je dichterbij? Dan luisteren we naar het ritselen van de bladeren, de druppels van de regen en laten we ons betoveren door de kleuren van de doeken. Zie je de spannende schaduwen, diertjes die je kietelen en vuurvliegjes die voor ons dansen? Samen met je ouder of alleen mag je deze warme wereld ontdekken.

“Jong of oud, vervelen doet echt niemand zich bij Tent. Al helemaal niet als Jonker en Cahrpit hun ultieme doek produceren, gemaakt door Nynke Koopmans: fraai versierd met gekleurde facetten en kleine uitsteeksels met haakjes. Lichtontwerper Janine de Weerd laat vanuit de trekken boven de zaal kabels neer, die de twee spelers aan de doek bevestigen. De Weerd takelt het geheel weer omhoog, en voor ieders ogen ontvouwt zich een prachtig opvouwbaar bouwsel, dat nog het meest doet denken aan een bedoeïenentent. Er zitten vensters met gaas in, waarin Jonker en Cahrpit voortdurend opduiken: kiekeboe! Maar dan nodigen zij hun toeschouwers uit om zich bij hen te voegen. Zaal en speelvloer ontaarden in vrolijke chaos, die zich niet meer laat temmen. Kraaiend van de pret kruipen de kinderen de tent in.” Theaterkrant

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief