Literatuur
zaterdag 21 september 2024

SCHRIJF!

SCHRIJF!

Praktische informatie

Volksuniversiteit Utrecht
Nieuwegracht 41
3512 LE Utrecht Bekijk locatie
Regulier
€ 35,00
Datum za 21 sep
Tijd 13:00 - 16:15

Voeg toe aan je kalender:

SCHRIJF! is een evenement voor nieuwsgierige schrijvers. Zet je pen op papier, leer en experimenteer, ontdek hoe je speels kunt omgaan met taal. Ontmoet schrijfdocenten, schrijfcoaches en maak kennis met andere schrijvers. Pitch je verhaalidee en stel de schrijfvragen waarop je een antwoord wilt.

Vijftien ervaren docenten en coaches staan voor je klaar deze middag. Je kunt je hart ophalen tijdens twee rondes met schrijfworkshops die je creativiteit laten stromen; ze worden gegeven door één of door twee docenten.

Tijdens de panelronde kun je jouw schrijfvragen stellen aan docenten en schrijfcoaches. Allen zijn lid van het Landelijk Netwerk Schrijfdocenten. Ieder heeft een eigen specialisatie: voor kinderen schrijven, poëzie, levensverhalen; columns en blogs schrijven, schrijven in het genre Young Adult, over maatschappelijke thema’s, creatief schrijven in basis- en voortgezet onderwijs  en meer. Kijk van tevoren op de evenementenpagina wie er zijn en wat zij jou te bieden hebben!

Tijdens deze middag is er volop gelegenheid om andere schrijvers en docenten te spreken en inspiratie op te doen. Je bent van harte welkom, de docenten kijken uit naar je verhalen en vragen.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief