Dans & ballet
zaterdag 28 september 2024

Huisje, Boompje… DANSJE

Huisje, Boompje... DANSJE
SHIFFT - foto: Sjoerd Derine

Praktische informatie

Berlijnplein
Berlijnplein 100
3541 CM Utrecht Bekijk locatie
Regulier
gratis
Datum za 28 sep
Tijd 15:30 - 22:00

Voeg toe aan je kalender:

Beleef de primeur van een eenmalig evenement! Op 28 september transformeert Berlijnplein in een walhalla voor dansbeesten en komen collectieven 155, SHIFFT en IRC samen bij Huisje Boompje… DANSJE. Een programma met jonge talentvolle makers, artistieke uitspattingen, workshops, expo, films en meer

Dit evenement heeft voor elke nieuwsgierige dansliefhebber iets tofs in petto. Of je nu wilt meedoen aan een dansworkshop, wegdromen bij een prachtige voorstelling, of zelf de dansvloer wilt veroveren. Zin in deze relaxte zaterdag? Check enkele highlights uit het programma.

Stuntkont van 155
De jongens van 155 presenteren Stuntkont, een absurdistische show waarin ze op speelse wijze tegen volwassen worden vechten. Geschikt voor iedereen van 6 tot 106 jaar die van lachen houdt en het leven niet te serieus neemt.

Hurt me baby one more time
Hurt me baby one more time van SHIFFT is een boeiend dansduet dat de complexe en soms vileine dynamiek van vastklampen en loslaten op een meeslepende manier verkent.

Workshop partnering door collectief MAMM
Doe mee met de workshop van MAMM en onderzoek partnering in dans, waar het uiterst fysieke en acrobatische duo op spannende en vernieuwende manieren samenwerkt. Leer hoe je niet met kracht, maar door bewustwording een ander lichaam in beweging kunt brengen.

Presentatie DIEP van collectief SERIÓÓS
Ontmoet de soulsisters van SERIÓÓS, Jasmin Deekman, Fiona Dekkers en Meis Köster, in de NUT studio. Ze presenteren een bijzondere act die hun liefde voor dans, theater, hiphop en diepgaande gesprekken combineert, gebaseerd op vroeger werk en toekomstige ambities.

Huisje Boompje… DANSJE
Het evenement is een speciaal dansprogramma waarin de Utrechtse gezelschappen IRC, 155 en SHIFFT het dansen willen vieren. Deze collectieven zijn aan het voorsorteren op een samenwerking en verblijf op het Berlijnplein. Met een uitgebreid programma tonen ze buiten het traditionele theater de virtuositeit, humor, esthetiek, engagement en emotie van dans.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief