Festivals Film
zaterdag 10 augustus 2024 - zondag 11 augustus 2024

Travelling Light: sleepover cinema

Praktische informatie

Fort aan de Klop
1e polderweg 2
3563 MC Utrecht Bekijk locatie
Datum za 10 aug t/m zo 11 aug

Voeg toe aan je kalender:

Utrecht verwelkomt begin augustus haar eerste filmfestival met camping. Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus kun je tijdens het festival Travelling Light: sleepover cinema, bij Fort aan de Klop op filmvakantie. 

Een collectief van Utrechtse alternatieve filmprogrammeurs slaat de handen ineen om underground cinema te vieren. Travelling Light is een samenwerking van de volgende initiatieven: Opgedoekt, Kult Kino, Cappukino, Queer Film Festival, Buitenbioscoop Utrecht, De Utrechtse Boekenbar en RAUM’s Brommerbios. Samen verzorgen zij een gevarieerd programma waar voor iedere filmliefhebber wat te ontdekken valt. Als bezoeker kun je jezelf echt laten verrassen, want de filmtitels blijven tot op het laatste moment geheim. Verwacht een breed palet aan verschillende genres, landen en makers en een interactief randprogramma. Op vrijdag 9 augustus wordt Travelling Light afgetrapt bij RAUM en zal de Brommerbios in de openlucht een voorproefje van het filmprogramma tonen!

Meer informatie over en tickets voor Travelling Light: sleepover cinema zijn te vinden op www.opgedoekt.nl. Via de Instagram-kanalen van de initiatieven kun je op de hoogte gehouden worden. 

Zaterdag 10 augustus vanaf 15:00 uur tot zondag 11 augustus 15:00 uur.

Elke week weten wat er speelt?

Meld je aan voor de Uitmail, Kidsmail of Festivalmail.

Aanmelden voor de nieuwsbrief